“näspussen är den bästa pussen”

 

TIPS!

http://rodeo.net/niotillfem/2011/10/pressveck-naspussar-och-garderobshangel/

uppdatering av min intressant dag

 

Det är något konstigt med blogg.se tror jag, kan inte bara börja skriva något utan måste lägga in en bild. Skumt.

 

Jag har gått över till att se Jägarna då dokumentären jag först tänkte se (Hacking Democracy) bara ville visa mig 12 minuter och sen gick över till ett Sex and the City-avsnitt fast i blurr. Men jägarna är över förväntan, fast samtidigt under förväntan, inte läskig än. Har dock bara sett 36 minuter. Men blir lite störd på deras beteende och undrar vilkas norrländska är äkta och vilkas är FÄJK!

 

 

 

I övrigt äter jag kladdkakssmet, hostar upp lungorna och ligger still. :P

UPP TILL KAMP!

Miss Representation 8 min. Trailer 8/23/11 from Miss Representation on Vimeo.

LITE FINT

tror på under, i svåra stunder

 

 

Tänk om man fått ha det så här fint. Jag skulle dock inte vågat ha min tv på en såndär hylla, dom får man ju knappt ha böcker på! :O

Att lägga in bilden var det enda sättet  jag kunde komma in i textfältet.

 

Bildkällan är iaf någon av dessa bloggar.

 

http://frenchindiedisco.blogspot.com/

 

http://www.vykorttillminsyster.blogg.se

 

Tror dock mer på den senare, men vad spelar det för roll. Kan ju tipsa om båda! :)

 

 

 

Idag är jag sjukling, så pass att jag är hemma från jobbet. Hostar satan och är tungt att andas till och från. Vet dock inte vad jag ska roa mig med, blogga? Hehe (A). Har sett Svensson Svensson nu, det är ett av många tecken på att jag börjar längta efter jul. Det är perfekt att sista avsnittet är julavsnittet! Det är det enda av julaftonskvällens tv-program som jag får se annan tid på året (av dom jag gillar dvs), dock får jag inte se det för nära julafton för då spoilas ju känslan! Jag och mina principer. <3

 

Har även lyssnat på Jesus och Josefine-låtarna  Svensk Dansk

 

til at tro på mirakler, når hun vakler


.

Mitt och Adams förstfödde son ska heta Ansgar Drakdräparen Sjöstjärna.

keep on bloggin

JAG ÄR SÅ PEPPAD PÅ ATT KÖPA JULSAKER SÅ DET ÄR TOKIGT (INTE RIKTIGT SUPERTOKIGT ÄN)

 

 

psst...

(Lite fult blir det när jag ska lägga in bilder för att det ska bli finare. Men ser inte ut som bara text dåju.)

KAN JU SKRIVA LITE TILL

Varför inte passa på när jag ändå sitter vid datorn. Kollade igenom mina senaste inlägg och såg kläderna från asos. Beställde faktiskt lite granna, kanske kan göra värsta modebloggeninlägget och lägga upp allt, ta kort på det och blogga om det. Ska dock vara bra timing om jag ska råkar tänka på bloggen i ett sammanhang då detta är möjligt. Oddsen är låga.

 

Menar en sån här bild:

 

Hittade coola skor när jag letade efter denna bild. Kan bli lite väl jobbigt/lättillgängligt om man skulle bli arg på någon när man använder dessa. Men snygga var dom!

 

 

 

 

Slutade kl 3 idag och har inte gjort supermycket sen dess. (Gick in på Shurgard och fick veta att det kostar 1600:-/månad att hyra ett 3,5m*2,5m (-ish) förråd. Känns inge vidare. Försöker iaf komma på nu om vi (moi y Adám) ska träffa dom så kallade gottisarna, men Krillz säger att jag ska fråga Marica och min lilla Marixa svarar inte, lurigt. DU HAR INTE SVARAT PÅ TVÅ TIMMAR MARICA, JAG BLIR LESSEEEEN!

 

 

UPPDATERING

Halli hallooo! Kan ju uppdatera litegranna. Jag är schjuuuuk, men jag kämpar på ändå. Igår jobbade jag ju bara 12 timmar så det var ju inget att skippa. En varmare tröja och jag klarar mig ;) Och när mina 4,5 timmar blev till 7,5 så tackar man ju inte nej. Uppskattas lite senare på månaden! Får jobba riktigt mycket nu så det känns lovande, hoppas jag får mina semesterpengar i denna lön nu då och att det blir pengar över till min obefintliga buffert. Dom säger ju att man ska ha en buffert motsvarande 3 månadslöner. HOW!?

(fatta mycket pengar!)

 

 

Vi håller iaf så sakteliga på att packa våra väskor här i Nyby för att återvända till Gottsunda nästa vecka. Kändes lite skumt idag när jag tänkte efter. Jag som trodde att jag lämnat det bakom mig. Men man vet aldrig vad livet serverar, och om det blir på silverfat eller plasttallrik (där tyckte jag att jag tänkte till).

Här är lite bilder från lägenheterna:

Först den i Gottis (som jag tänkt göra supermysig inför julen ;D):

Och den i Nyby:

 

 

Någonstans har jag bra bilder på dessa lägenheter men inte här tydligen. Har ingen koll på mitt datorhanterande nuförtiden. Bryr mig inte så hårt, sitter inte så ofta och blandar hejvilt mellan 2-3 datorer som ingen riktigt vill vara min bästa vän. Men det är okej. Jag är glad ändå. :D

:D

SEEMS LEGIT

HAHA

INTERNET STORY

Internet Story from Adam Butcher on Vimeo.

sin city

måste nog vara min favoritfilm! <3

chuck palahniuk <3

cold sunday afternoon

Nu har jag kommit hem från Skelifetiyo-Turkiet-Skell och hamnat i Uppsala, känt att jobbet känns mycket bättre efter en paus och igår var Marica och Krillz här. Måste lägga upp massa bilder antar jag. Men tar sån tid!! Äsch, det löser sig. Om inte så går det nog också bra.

Hittar massa fina kläder på ASOS.se:

 

Tänk bara om man hade haft lite stil! :O

 

 

birthdays are good for you. statistics show that the people who have the most live the longest.

åh så underbart fint!

källa

man blir ju besviken